Download Limewire helemaal gratis - op dit moment NOG STEEDS het meest gebruikte P2P programma

Limewire Downloaden

Je kunt hieronder Limewire Basic gratis downloaden omdat dit de freeware versie is van Lime-wire. Download zonder te hoeven betalen voor Bandbreedte, hostingkosten of andere slimme redenen om geld te mogen vragen.

De software heeft de capaciteit om onderbroken downloads opnieuw te beginnen. Downloads van bestanden van veelvoudige gebruikers worden in delen gelijktijdig gedownload, dit om de snelheid van het downloaden te verhogen.

Limewire in Java

Limewire is gemaakt met de programmeertaal Java en vereist daarom de Runtime Java Environment. Als u het niet hebt staan op de computer dan zal het automatisch erbij worden geinstalleerd.

Download Limewire Pirate Edition

De nieuwste piraten versie is lastig te downloaden omdat deze nog beperkt wordt aangeboden. Het kan zijn dat onderstaande link niet meer werkt, wij zullen dan een nieuwe downloadlink zoeken. Download hieronder Limewire Pirate Edition LPE:
Pirate Limewire
Pirate Edition via Bittorrent
LimeWirePirateEdition.exe via 4shared.com

Download Limewire 5

Download hieronder de Limewire 5.5.16:
Limewire 5.5.16

Download Limewire 5.5.10

Er zijn berichten dat je met de 5.5.10 versie ook nog aan de slag kunt. Deze oudere versie zou nog gewoon werken. Download hieronder de oudere versie Limewire 5.5.10 bij Oldapps:
Limewire 5.5.10
Bij deze versie moet je nog wel wat aanpassingen doen zoals het gnutella bestand vervangen want anders werkt het nog niet. Je kunt hier meer informatie over vinden op het gnutella forum.

Download Limewire 4.18.8

Liever niet versie 5 maar de oude vertrouwde Limewire Classic downloaden? Klik dan hieronder:
Limewire 4.18.8

Limewire Pro gratis downloaden

Limewire Pro is niet gratis en is dus officieel ook nergens gratis te downloaden. Sites die toch een gratis versie van Limewire Pro aanbieden die bieden niet de PRO maar vermoedelijk toch de basic versie aan. Maar het zou ook om een illegale kopie van Limewire Pro kunnen gaan. Pas dus goed op want alleen Limewire Basic / Limewire Free is echt gratis en ook legaal zonder te betalen te gebruiken.

Wel kun je gratis Limewire Pro downloaden als je gebruik maakt van TrialPay. Je moet dan een ander product kopen of uitproberen en dan krijg je Limewire Pro er gratis bij. Klinkt dat interessant? Voor meer informatie: download gratis limewire pro.

Je kunt Lime Wire Pro natuurlijk ook gewoon kopen. De Pro versie kun je al kopen voor 23 euro. Je hebt dan snellere zoekresultaten, turbo charged downloads, meerdere bronnen, AVG Antivirus voor LimeWire PRO en de speciale PRO skin. Wil je liever de Pro versie dan de Gratis Basic versie? Ga dan naar de site van de maker en Download limewire pro (na betaling).

Extra

limewire links


Limewire plus

Een alternatief voor Limewire Basic en Limewire Pro is Limewire Plus. Ga naar Limewire Plus voor meer informatie.